Festés, mázolás, tapétázás - Budapest
A Gonda Holding Kft. szakemberei kisebb vagy nagyobb festési munkálatok elvégzésével is megbízhatók.
Legyen az tisztasági festés vagy komplett lakásfestés gletteléssel együtt, tűzkár-, vízkár utáni festés, költözés előtti vagy utáni festés, falminőségtől függetlenül elvállaljuk. Természetesen a rosszabb körülményeknek megfelelően a munkadíjak is változhatnak. 

A kifestendő helyiségeket minden esetben előzetesen felmérjük a későbbi kellemetlenséget/árvitát megelőzve. A megrendelőnek azt az összeget kell kifizetnie, ami az előzetesen számára átadott árajánlatban szerepel. Külön kérés esetén kell csak további költségekkel számolni, a munka közben csak és kizárólag akkor változhatnak az árak, ha egy előre nem látott, nem látható akadályoztatással állunk szemben. Ebben az esetben mindig konzultálunk a megváltozott munkafolyamatokról és annak díjait illetően.


A festés kezdetekor a bútorokat letakarjuk, a padlót fóliával vagy kartonpapírozással védjük a lecsöppenő festéktől vagy a létra nyomaitól. A meglévő ingóságok védelme a munka során kiemelten fontos számunkra. A festés történhet üres vagy lakott épületben, lakásban is, utóbbi esetén a kollégák a bútorok mozgatását is elvégzik a kivitelezés közben, majd a munka végeztével gondoskodnak az eredeti állapot visszaállításáról.


Rövid határidővel és a kapcsolatfelvételt követően rövid kezdéssel számolhat. Nem kell hónapokat várni a munkára, a kollégák a lehető legrövidebb időn belül felvonulnak a munkaterületre és törekszenek a mielőbbi befejezésre. Nálunk nincsenek üresjáratok, nincs a megkezdett munka során „szabadnap”, vagy más munkaterületre történő besegítés és egyéb kimaradások. A munkatársaink akkor vonulnak le a munkaterületről, amikor a festési munkálatok befejeződtek és a megrendelő azt átveszi.

A festés menete:

- Kapcsolatfelvétel, felmérés, árajánlat készítés
- Munkakezdés előtt - amennyiben szükséges – a bútorok fóliázása, padló fóliázása, papírozása
- Régi festék lekaparása – szükség és igény szerint -  
- A falfelületek alapozása
- Repedések, lyukak hibák kijavítása
- A teljes fal glettelése, megmaradt hibák korrigálása
- Csiszolás
- Festés 2 vagy 3 rétegben
- Esetleges korrekciók elvégzése a tökéletességre törekedve
- A munka átadása/átvétele

A Gonda Holding Kft. minőségi, precíz munkával, elhivatott szakemberekkel, esztétikus végeredménnyel és nem utolsósorban megfizethető áron várja az érdeklődők jelentkezését, ajánlatkérését!
Modern festészet a lakásban is
A felújításhoz szükséges anyagot házhozszállítjuk igény esetén, és a bontás során keletkezett hulladék elszállításáról is gondoskodunk. A megrendelőnek kulcsrakészan adjuk át az ingatlant a felújítás végeztével. Csak be kell mennie a készbe. Bízza ránk a munka oroszlánrészét!

Vegye fel velünk a kapcsolatot!
Kapcsolat
Írjon üzenetet nekünk!
Név* Telefonszám Email cím Üzenet*
Háztartási gépek javítása
E-mail:
gondagy9181@gmail.com
Minden jog fenntartva - 2021 - budapestlakasfelujito.hu 

Adatvédelem

Weboldal készítése >>>