Gipszkartonszerelés - Budapest
„A gipszkartonszereléshez mindenki ért”. Mondják sokan. Pláne a szakik szokták, akik a saját munkájuk mellett lesték el a fortélyokat azoktól, akik évtizedeken keresztül a gipszkartonszereléssel foglalkoztak csak és kizárólag. Pedig attól, hogy valaki sokat látott gipszkartont szerelni, még nem ugyanaz, mintha maga is sokat szerelt volna. 
Ahhoz, hogy a gipszkartonból épített/szerelt mennyezete, falai, az abba beépített ajtók, egyéb nyílászárók időtállóak legyenek és ne repedjenek, ne vetemedjenek, ne penészedjenek az idő múlásával, komoly szakmai tapasztalat szükséges és a gipszkartonszerelési technológiák, előírások magas fokú ismerete. A gipszkartonszerelés nem egy 3 méteres válaszfal felépítésével fejeződik be, amit jó esetben egy ügyesebb építőiparban jártas szaki is biztosan elvégez, hanem ott kezdődik.
Keresse azokat a gipszkartonszerelőket, akik felelősségteljesen dolgoznak és garanciát vállalnak a munkájukra!

A leggyakoribb gipszkartonszerelési munkák:
- Tetőtér beépítés
- Gipszkarton álmennyezet
- Kazettás álmennyezet
- Gipszkarton válaszfal
- Gipszkarton előtétfal
- Ragasztott gipszkarton fal
- Dobozolások
- Rejtett világítás beépítése

Tetőtér beépítése gipszkartonnal:

A tetőtér beépítése gipszkartonból történhet lécvázra vagy profilvázra. Minden esetben figyelembe vesszük az épület statikai tulajdonságait, és hogy a tetőgerendák mozgásával a gipszkarton is hajlamos bizonyos fokú mozgásra. Éppen ezért fontos a technológiák ismerete és betartása.

A szigetelés alapvetően egyszerű dolognak tűnik, de a szakszerűtlen megoldás komoly károkat tud okozni a már kész és festett, lakott tetőterekben, akár a szerelés elkészültét követő 1-2 év „lappangási idő” után is. A rossz kivitelezés miatti párásodás, penészedés csak a bontással és a helyes technológia igénybevételével lesz megszüntethető, ezért aszigetelés szakszerűsége kiemelten fontos tényező a tetőtérrel kapcsolatban.

A tetőteret legkönnyebben ezzel a könnyűszerkezetes technológiával lehet beépíteni. A tetőtér osztását válaszfalakkal biztosítjuk ajtók beépítésével. Tetőtéri vizesblokkok kialakítását is vállaljuk, illetve konyhák kialakítását, ahová speciális anyagokat használunk.

A gipszkartonszereléshez szükséges anyagokat beszerezzük és házhoz is szállítjuk/szállíttatjuk. A bontás során keletkezett építőipari hulladékkal nem kell foglalkoznia, cégünk igény esetén intézi a konténert és az ahhoz szükséges területfoglalási engedélyt is.

Gipszkarton álmennyezet, kazettás álmennyezet:
Panellakások és magánlakások mennyezetét a hagyományos gipszkarton mennyezet technológiával szereljük leggyakrabban. Míg a normál álmennyezet inkább magánépületekben, házakban, lakásokban számít ma már hagyományosnak, addig az intézmények, középületek, irodaépületek, kórházak stb. munkálatainak kivitelezését kazettás álmennyezettel kéri a megrendelő. Cégünk bármilyen jellegű álmennyezet szerelésével megbízható.

Dobozolások:
Az épületgépészeti elemek látható, falon kívüli részeit dobozolással takarjuk el, mely lényegesen esztétikusabb megjelenést kölcsönöz a helyiségnek. A dobozokat szerelőnyílásokkal látjuk el, hogy egy esetleges beavatkozás során ne kelljen falat bontani majd újraépíteni.

Vizesblokkok kialakítása:
A magánlakások jelentős részében olyan állapotokkal találkozunk a fürdőszobákban, melyet nem lehet szakszerűen és biztonságosan burkolni. A megfelelő technológiával ezeket a falakat gipszkartonnal „helyettesítjük” és a burkolóanyagot, szerelvényeket erre helyezzük. A legrosszabb állapotú vizesblokkokból is álomfürdőszoba válhat, ha jó szakembert választ, aki a tervezésben és a kivitelezésben is jártas!
Könnyűszerkezetes belsőépítészet
A felújításhoz szükséges anyagot házhozszállítjuk igény esetén, és a bontás során keletkezett hulladék elszállításáról is gondoskodunk. A megrendelőnek kulcsrakészan adjuk át az ingatlant a felújítás végeztével. Csak be kell mennie a készbe. Bízza ránk a munka oroszlánrészét!

Vegye fel velünk a kapcsolatot!
Kapcsolat
Írjon üzenetet nekünk!
Név* Telefonszám Email cím Üzenet*
Háztartási gépek javítása
E-mail:
gondagy9181@gmail.com
Minden jog fenntartva - 2021 - budapestlakasfelujito.hu 

Adatvédelem

Weboldal készítése >>>