Fürdőszoba felújítás - Budapest
Fürdőszoba felújítás Budapest és vonzáskörzetében. Magánlakás-, vagy panel fürdőszobák teljes vagy részleges felújítását vállaljuk anyagbeszerzéssel, szállítással. A bontás és felújítás során keletkezett építőipari hulladék elszállítását annak mennyiségétől függően magunk szállítjuk el, vagy konténerbe helyezzük. A konténerhez szükséges területfoglalási engedélyezésben segítünk, igény esetén magunk szervezzük le.

Szakembereink mögött évtizedes tapasztalat van, minden fürdőszoba felújításhoz szükséges munkafolyamatot magunk végzünk. 
- A fürdőszoba felújítását a bontással kezdjük. A törmeléket le-, és elszállítjuk igény esetén. 

- A tervezésnek megfelelően szükség esetén aljzatkiegyenlítés történik, majd kiépítjük az új vízvezeték-rendszert.
 Természetesen más, fürdőszobát érintő épületgépészeti feladatok elvégzése is megoldható, mint például a fűtéscsövek megújítása, átrendezése, radiátor, szárító felszerelése.

- Villanyszerelő munkatársaink a fürdőszoba új elektromos hálózatának kiépítésében segédkeznek.

- A burkolás, járólapozás, csempézés ezt követően kezdődik, együtt a fürdőkád beépítésével vagy a már meglévő, esetleg egyedi zuhanykabin kialakításával.

- Amennyiben a csempe nem a plafonig kerül fel, a falakat gletteljük és festjük a mennyezettel egyetemben.

- Utolsó munkafázisként a szerelvényezés és a fürdőszoba bútorainak beépítése történik.


Van, hogy évekig nézegetjük a régi, omladozó, divatjamúlt fürdőszobai csempénket, bútorainkat, a régi besárgult öntöttvas kádunkat, a csöpögő csapot vagy gyöngyöző vízvezetéket, mielőtt rászánnánk magunkat annak teljes felújítására. Ennek sokszor anyagi okai vannak, de többször fordul elő, hogy az emberek inkább csak halogatják a fürdőszoba felújítást. Egyesek pusztán kényelemből, illetve a felújítással járó kosztól, felfordulástól, a kádnak, mosdónak pár napos nélkülözésétől tartanak.
A fürdőszoba teljeskörű felújítása valóban nem a legkomfortosabb része az életünknek, de a pár napos kellemetlenség a jövőben mindent kárpótol. 
Hívjon bennünket és a tervezértől a kivitelezésig mindenben segítünk, ötletelünk, tanácsot adunk akár menet közben is!

Álmodjon új fürdőszobát velünk!
A felújításhoz szükséges anyagot házhozszállítjuk igény esetén, és a bontás során keletkezett hulladék elszállításáról is gondoskodunk. A megrendelőnek kulcsrakészan adjuk át az ingatlant a felújítás végeztével. Csak be kell mennie a készbe. Bízza ránk a munka oroszlánrészét!

Vegye fel velünk a kapcsolatot!
Kapcsolat
Írjon üzenetet nekünk!
Név* Telefonszám Email cím Üzenet*
Háztartási gépek javítása
E-mail:
gondagy9181@gmail.com
Minden jog fenntartva - 2021 - budapestlakasfelujito.hu 

Adatvédelem

Weboldal készítése >>>