Burkolás - Budapest
Hidegburkolás és melegburkolás Budapest területén és vonzáskörzetében rövid határidővel, évtizedes tapasztalattal rendelkező szakemberek által elvégezve, garanciával! 

Amennyiben lakásában hideg-, vagy melegburkolásra van szükség, keresse bizalommal a Gonda Holding Kft.-t elérhetőségein keresztül!

Nincs ismeretlen termék, nincs ismeretlen alapanyag! Korszerű és modern munkát ugyanolyan naprakész és jó minőségű alapanyagokkal lehet végezni. Célunk a 100%-os megrendelői megelégedettség, és ennek megfelelően végezzük a munkánkat a mindennapokban. A munkáinkra garanciát vállalunk, ez teljesen evidens. A garanciális feladatok, utómunkák teljesítése alól nem vonjuk ki magunkat, megtalálhatók vagyunk a munka befejeztével és a munkadíj átadása után is!
Hidegburkolási munkáink: 

Járólapozás, csempézés, kőburkolatok ragasztása házon belül és kívül. Medencék, konyhák, folyosók, fürdőszobák, nappali helyiségek burkolása bármilyen hidegburkoló alapanyaggal. Tégla, térkő, terméskő, gránit, márvány alapanyagokkal tervezett munkákat is vállalunk. A lépcsők, lépcsőházak burkolása, irodák, irodaépületek, közintézmények folyosóinak, helyiségeinek és azok vizesblokkjainak szakszerű burkolása is szakterületeink egyike.

Melegburkolás: 

Linóleum, pvc, padlószőnyeg, különböző faburkolatok, parafa ragasztása, letétele. Ide tartozik még a tapétázás, amit inkább a festéssel kötnek össze, és valóban, leggyakrabban ezt a munkát a festő szakembereink végzik.

Könnyűszerkezetes belsőépítészet
A felújításhoz szükséges anyagot házhozszállítjuk igény esetén, és a bontás során keletkezett hulladék elszállításáról is gondoskodunk. A megrendelőnek kulcsrakészan adjuk át az ingatlant a felújítás végeztével. Csak be kell mennie a készbe. Bízza ránk a munka oroszlánrészét!

Vegye fel velünk a kapcsolatot!
Kapcsolat
Írjon üzenetet nekünk!
Név* Telefonszám Email cím Üzenet*
Háztartási gépek javítása
E-mail:
gondagy9181@gmail.com
Minden jog fenntartva - 2021 - budapestlakasfelujito.hu 

Adatvédelem

Weboldal készítése >>>