Bontás - Budapest
Ha lakásfelújításba kezd, akkor annak a „magasztos” része az, amikor a felújítási munkák befejeződnek és a szép, új lakásban tud gyönyörködni. Van viszont egy árnyoldala is, ami a felújítási munkálatokkal jár, vagy azt megelőzi, ez pedig a bontás.

A bontás a lakásfelújítás egyik, ha nem a legpiszkosabb, legnagyobb porral és felfordulással járó szakasza, munkafolyamata. Amikor komplett lakásfelújítást igényel a megrendelő, ezzel a fázissal számolnia kell, hiszen minden komolyabb feladat a bontási munkálatok megkezdésével indul el.

A bontás egyik neuralgikus része az építkezési hulladék elszállítása. Az ilyen hulladékok nem tehetők a ház előtti szemetesekbe, ezeknek meg kell oldani a tárolását és szállítását. A Gonda Holding Kft. segít a konténerek beszerzésében és az azokhoz szükséges területfoglalási engedélyeztetésekben és a sitt elszállításában.

A leggyakoribb bontási munkálatok:

Fürdőszoba
- falbontás
- kád-, mosdó-, wc kibontása
- csempék lebontása, járólap felszedése

Nappali, előszoba, folyosó, konyha
- tapéta lekaparása
- padlószőnyeg, linóleum felszedése
- parketta, járólap felszedése 
- lambéria bontása
- beépített szekrények bontása
- ajtók, ablakok bontása
- vakolat leverése
- szerelvények kibontása
A bontást is ésszel kell végezni. Annak ellenére, hogy ez a feladat látszólag nem igényel nagy körültekintést és úgy tűnik csak a rombolás, a törés-zúzás a munka oroszlánrésze, figyelni kell azokra a régi házhoz tartozó szerkezetekre, melyet épen kell hagyni, amik nem kerülnek kicserélésre. 

Példának okáért, amikor egy kádat bontunk, csempét verünk le, de a tulajdonos a járólapot nem szeretné cserélni, azt a megfelelő védelemmel látjuk el, kartonozzuk, fóliázzuk. 

Odafigyelést igényel a falbontásoknál az elektromos hálózat sérüléseinek megelőzése, a vakolat leverésénél a meghagyott ajtók, ablakok sértetlenségének biztosítása és sorolhatnánk… A bontani nem tervezett bútorokat, berendezéseket, aljzatokat, szerelvényeket minden esetben megvédjük a lehetséges sérülésektől!
Bontás szállítással együtt
A felújításhoz szükséges anyagot házhozszállítjuk igény esetén, és a bontás során keletkezett hulladék elszállításáról is gondoskodunk. A megrendelőnek kulcsrakészan adjuk át az ingatlant a felújítás végeztével. Csak be kell mennie a készbe. Bízza ránk a munka oroszlánrészét!

Vegye fel velünk a kapcsolatot!
Kapcsolat
Írjon üzenetet nekünk!
Név* Telefonszám Email cím Üzenet*
Háztartási gépek javítása
E-mail:
gondagy9181@gmail.com
Minden jog fenntartva - 2021 - budapestlakasfelujito.hu 

Adatvédelem

Weboldal készítése >>>